VISUAALISET TAITEET, KÄSITYÖ JA MUOTOILU

Taidehalli

Seinäjoen taidehalli tarjoaa monipuolisia, vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä ja koululaisryhmät ovat tervetulleita vierailemaan Taidehallilla myös omatoimisesti. Näyttelyihin on koululaisryhmillä opettajan johdolla vapaa pääsy, mutta aika on aina varattava etukäteen. Näyttelyihin on mahdollisuus varata opastettu kierros. Näyttelyopastukset ovat seinäjokelaisille koululaisryhmille ilmaisia. Opastuksen kesto on noin 45 minuuttia. Lisäksi muutamiin näyttelyihin on lukuvuoden aikana tarjolla kouluille suunnattuja työpajoja, joista tiedotetaan erikseen.

Omatoimisille näyttelykäynneille sekä opastetuille kierroksille ajanvaraukset:
Taidehalli info p. 06 416 2390 tai taidehalli(at)seinajoki.fi

Ajankohtainen näyttelytarjonta: www.seinajoki.fi/taidehalli

Varikkogalleria

Näyttelyitä,  taiteilijoiden työtiloja.

Yhteystiedot: p. 044 066 9920, galleriavarikko(at)gmail.com, www.varikko.fi/

Näppi käsityö- ja muotoilukoulu

Käsityötä, luovuutta ja muotoilua Näppi käsityö- ja muotoilukoulussa: Käsityön työpajat eri tekniikoista ja monista materiaaleista muotoilun menetelmiä käyttäen. Työpajat voidaan toteuttaa Näpin tiloissa tai kouluilla. Ohjaus, matkat ja materiaalit ovat maksullisia, ja niistä sovitaan työpajakohtaisesti. Työpajakerta kestää vähintään kaksi oppituntia ja voi olla myös useamman kerran mittainen. Työpaja voidaan suunnitella luokan toivoman teeman mukaan ja muuta opetusta täydentäväksi.

Yhteystiedot:
Anne Honkala, p. 040 551 2072 tai anne.honkala(at)taitoep.net, www.taitoep.net/nappi

Suomen Lastenkulttuurikeskusten liiton sivuilta löytyy eri taidealoihin liittyviä laadukkaita menetelmäoppaita ja julkaisuja sekä verkkomateriaalia. Tutustu materiaaleihin osoitteessa:  www.lastenkulttuuri.fi/materiaalit/