Kesäsoittajat – kesätyö muusikoiksi mieliville

Seinäjoen kaupungin Kesäsoittajat ovat kiertäneet kaupunkia yli kymmenenä kesänä. Kaupunki palkkaa Kesäsoittajat-tehtäviin vuosittain kesätyöntekijöiksi 16-22 -vuotiaita nuoria. Kesäsoittajat-yhtye harjoittelee Louhimon ohjauksessa monipuolisen pop- ja rock-painotteisen ohjelmiston, jonka toivotaan puhuttelevan mahdollisimman laajaa kuulijakuntaa. Harjoitusjakson jälkeen 4-5-henkinen yhtye kiertää konsertoimassa ympäri kaupunkia 30-40 keikan verran. Konsertit toteutuvat kesä-heinäkuussa pääasiassa klo 10-18 välillä.

Kiertueella on mukana Kesäsoittajien tuottaja, joka toimii kiertueen ääniteknikkona sekä kuskina. Keikkoja toteutetaan palvelutalojen ja varhaiskasvatusyksiköiden pihoissa, uimarannoilla, toreilla sekä muissa kesäisissä paikoissa eri puolilla kaupunkia. Kesäsoittajat ovat tarjonneet vuosien varrella useille kymmenille nuorille mahdollisuuden tehdä musiikkia ja oppia keikkailevan muusikon työstä Seinäjoen kaupungin kesätyönä. Kaupunkilaisille maksuttomat konsertit ovat tarjonneet useita satoja elämyksiä ja tunnelmaa kesäisiin hetkiin.

Kesäkohtainen kiertueaikataulu ja ajankohtaiset hakutiedot päivittyvät Seinäjoen kaupungin ja Louhimon kanaviin sekä Kesäsoittajien facebook-sivuille.

Kesäsoittajat-logo, jossa nimi sekä erilaistia soittimia piirrettynä keltaisella pohjalla.