Louhimo järjestää yhdessä Taide- ja Kulttuurikeskus Kalevan Navetan toimijoiden kanssa monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja perheille. Kalevan Navetan sivuilta löydät Navettakissa Muu-Maun suosituksia ja ajankohtaisia tapahtumia.

Vuosittaisia lapsille ja perheille suunnattuja sisältöjä

  • Muu-Maun kevätpäivä – työpajoja ja esityksiä koko perheelle
  • Kesäleirit – kesäkuussa järjestettävät eri toimijoiden taide- ja kulttuurisisältöiset leirit, mm. monitaiteinen Muu-Maun Taideleiri
  • Kalevan Navetan kesäpäivä, kesäkuussa Itikanmäen pihapiirissä
  • Muu-Maun syyspäivä – työpajoja ja esityksiä koko perheelle
  • Kalevan Navetan vaihtuvat talvi- ja joulutapahtumat
Lähikuva Muu-Mau käsinukkehahmosta.
Muu-Mau on Kalevan Navetan ikioma navettakissa, joka on asunut talossa jo kauan ennen kuin siitä tuli taide- ja kulttuurikeskus.

Louhimon järjestämiä tapahtumia

Lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssi

Pikkuprovinssi on Lastenkulttuurikeskus Louhimon järjestämä lasten oma festivaali, jonka ohjelmaan kuuluu monipuolinen kattaus mm. musiikkia, sirkusta, tanssia ja teatteria. Pikkuprovinssi järjestetään vuosittain toukokuussa Seinäjoen Törnävänsaaren alueella. Festivaalikokonaisuuteen kuuluu bändikatselmus, koko perheen festaripäivä sekä Löytöretki-kävelyreitti Törnävänsaaren ja Ruutipuiston luonnonsuojelualueen ympäristössä. Lisätietoja löydät Pikkuprovinssin nettisivuilta.

Oma keikka -klubi

Seinäjoen, Kurikan ja Ilmajoen alle 25-vuotiaiden bändeillä sekä erilaisilla musiikkiprojekteilla on mahdollisuus nousta Kammion lavalle Oma keikka -klubeilla, joita järjestetään keväisin ja syksyisin. Ajankohtaiset Oma keikka -klubin esiintyjähaut löytyvät Musiikkipalvelut-sivulta sekä Louhimon sosiaalisen median kanavista.

Pikkuprovinssi-klubi

Monitaiteinen Pikkuprovinssi-klubi on kaikenikäisille suunnattu maksuton lasten esityksistä (mm. sirkus, musiikki, tanssi) koostuva avoin tapahtuma. Tapahtuma on osa keväisin toteutuvan lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssin ohjelmaa. Esiintyjähausta ja tulevista klubeista löydät tietoa Pikkuprovinssin ja Louhimon sivuilta, sekä sosiaalisen median kanavista.

Lasten lyhytelokuvailta

Louhimo järjestää vuoden lopussa maksuttomia lyhytelokuvanäytöksiä lapsille ja lapsiperheille Kalevan Navetan Kammiossa. Tulevista illoista ilmoitetaan Louhimon sivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.