Lastenkulttuurikeskus Louhimon toimitilat ja toimistot sijaitsevat Kalevan Navetassa Seinäjoella. Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta tarjoaa monipuoliset taide-, kulttuuri- ja tapahtumatilat Seinäjoen historiallisella Itikanmäellä. Yleisölle avoimia tiloja ovat Ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, Taito Shop, tapahtumatila Hugo-sali, näyttelytilat Vintti ja Halli, Soittotila Kammio, sekä kurssitoimintaa tarjoavat käsityö- ja muotoilukoulu Näpin ja Kansalaisopiston tilat.

Hugo-sali
Hugo-sali on 300-neliöinen tummanpuhuva puu- ja tiilipintainen tapahtumasali. Louhimo ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut järjestävät tilassa esityksiä, työpajoja, konsertteja, kokouksia ja seminaareja. Lisäksi salia vuokrataan erilaisiin juhliin. Tilasta löytyy rakennettava lava, äänentoisto- ja videolaitteisto, konserttiflyygeli sekä esimerkiksi sirkusripustuksiin soveltuva kattotrussi. Lue lisää Hugo-salista Kalevan Navetan verkkosivuilla.

Soittotila Kammio
Kammio on Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva soitto- ja studiotila, jota Louhimo hallinnoi yhteistyössä Taideyliopiston Seinäjoen yksikön kanssa. Louhimon kehittää Kammiota monipuolisesti musiikki- ja taidetoimintaa mahdollistavaksi sekä tarjoavaksi tilaksi yhteistyössä muiden kanssa. Kammion yhteydessä toimii äänitys- ja studiotyöskentelyn mahdollistava Tarkkaamo, joka toimii Louhimon koulutusstudiona.
Kammiossa järjestetään työpajatoimintaa, näyttelyitä sekä pienimuotoisia tapahtumia ja konsertteja, joissa alueen nuoret musiikintekijät pääsevät esille. Lisäksi tilassa kokeillaan muita monipuolisia taiteellisia sisältöjä erilaisten tapahtumien yhteydessä. Tilaa vuokrataan lastenkulttuuritoiminnan ohella paikallisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille sekä kokouksiin monipuolisen toiminnan mahdollistamiseksi. Lue lisää Kammiosta Kalevan Navetan verkkosivuilla.

Kalevan Navetan toisessa kerroksessa sijaitseva vaalealattiainen, tyhjä Hugo-sali.
Hugo-sali
Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Soittotila Kammio. Seinät on peitetty mustilla verhoilla ja tilan perällä valoa tilaan tuo ikkuna.
Soittotila Kammio

Saapuminen ja saavutettavuus

Kalevan Navetan osoite on Nyykoolinkatu 25.

Kalevan Navetan yleisötilat ovat esteettömät. Rakennuksen pääovi sijaitsee Kalevan Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella. Talossa on hissi. Kalevan Navetan aulasta löytyy naulakko, lukollisia säilytyslokeroita sekä yleisö-WC:t, mukaan lukien esteetön inva-WC. Aulan WC:ssä on vaipanvaihtopiste ja potta. Tiloissa voi käyttää ulkojalkineita, ellei toisin mainita. Lastenvaunut voit jättää parkkiin ala-aulaan. Talon aukioloaikoina info-pisteessä on aina henkilökuntaa paikalla. Info ja asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 11-19 ja la klo 11-15. Puh. +358 50 514 3407. Autamme mielellämme, jos tarvitset apua.

Pyörällä
Voit pysäköidä pyörän Kalevan Navetan pääoven vieressä oleviin pyörätelineisiin tai talon toiselle puolelle kävelysillan viereisiin telineisiin.

Kävellen/Bussilla
Kalevan Navetalle pääset Vaasantien kautta tai Pohjan valtatien ylittävää Lakeuden aamunkoi -siltaa pitkin. Kalevan Navetta sijaitsee kilometrin päässä Seinäjoen matkakeskukselta (VR, linja-autoliikenne). Pääset Matkakeskukselta kävellen tai jalan Kalevan Navetalle kulkemalla Valtionkatua ja ylittämällä ABC Seinäjoen kohdalla Lakeuden Aamunkoi -kävelysillan. Matkakeskukselta pääsee myös paikallisbussilla Vaasantien varteen (kävelymatka Navetalle n. 400 m). Katso paikallisliikenteen bussiaikataulut täältä.

Autolla
Kalevan Navetan ympärillä on noin 50 autopaikkaa asiakaskäyttöön. Ensimmäiset kaksi (2) tuntia ovat ilmaisia ja seuraavat tunnit 1 €. Käytäthän joka pysäköinnillä talon kulman automaatista saatavaa lipuketta, parkkikiekkoa tai parkkisovellusta. Pysäköi ainoastaan merkityille parkkipaikoille ja tarkista ajankohtainen ohjeistus pysäköintialueen kylteistä. ParkkiPate Oy valvoo pysäköintialuetta 24 tuntia vuorokaudessa. Lähin yleinen pysäköintialue sijaitsee Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä.

Kalevan Navetan kartan löydät täältä.

Taide- ja Kulttuurikeskus Kalevan Navetan pääsisäänkäynti Itikanmäen sisäpihalta päin kuvattuna. Pääoven oikealla puolella on pyörätelineitä ja oven päällä pieni koristeellinen lippa.
Kalevan Navetan pääovi sijaitsee Navetan ja Itikanmäen asuintalojen välisen sisäpihan puolella.

Kalevan Navetan toimijat