MUU-MAU LOIKKAA TARINOIDEN JA KERTOMUSTEN MAAILMAAN 

Kuvassa navetta kissa Muu-Mau -piirros

Kalevan Navetan navettakissa Muu-Mau kutsuu jälleen lapset ja lapsiperheet viettämään taiteen, kulttuurin ja käsillä tekemisen täyteistä maksutonta syyspäivää lauantaina 21.10. klo 11-15.

Tarinoiden ja kertomusten värittämässä päivässä on talon toimijoiden järjestämiä taide- ja kädentaitosisältöisiä työpajoja sekä muuta oheisohjelmaa, jotka sopivat koko perheelle. Työpajoja järjestetään sekä non-stop periaatteella että tietyin kellonajoin alkavina. Nälän yllättäessä Äärellä-ravintolassa on tarjolla maistuvaa evästä koko perheelle.

 • Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin kässätyöpajassa ideoidaan ja valmistetaan yhdessä vanhemman kanssa oma mystinen käsihahmo. 
 • Hugo-salissa järjestettävissä lastenkulttuurikeskus Louhimon sirkustyöpajoissa pääsee temppuilemaan erilaisten värikkäiden sirkusvälineiden kanssa. 
 • Musiikki elokuvassa -työpajassa tehdään musiikkia elokuvaan syntetisaattoreilla Itikassa. 
 • Seinäjoen taidehalli avaa ovensa ja tarjoaa vapaan pääsyn Hallin ja Vintin taidenäyttelyihin opastusten kera. 
 • Pikku Aasin Nukketeatteri tarjoaa kolmen esityksen verran katseen vangitsevaa nukketeatteriesitystä Soittotila Kammiossa. 

  Ennakkoilmoittautuminen esitykseen tästä linkistä.
 • Poliisista, palomiehestä ja lääkäristä koostuva lastenmusiikkiyhtye Turvallisuus Trio esiintyy kahden esityksen verran Hugo-salissa. 
 • Myös tarinoita ja kertomuksia rakastava Muu-Maun Amerikan serkku Mindy-Mau saapuu notkeine liikkeineen nauttimaan tapahtumasta. 

  Lataa tapahtuman ohjelma sekä aikataulu
  Suomeksi: Muu-Maun Syyspäivä 2023 – Ohjelma & Aikataulu
  Program in English: Muu-Mau’s Autumn Day 2023 – Program & Schedule
  Програма українською мовою: Muu-Mau’s Autumn Day 2023 – Програма

  Lisätietoa tapahtumasta löydät Muu-Maun Syyspäivä 2023 – Facebook tapahtumasta.