VALOKUVAUSKURSSILLA KUVATAAN ARTISTIEN JA BÄNDIEN KEIKKOJA

Oletko 15-25-vuotias valokuvaamisesta kiinnostunut henkilö?

Louhimo ja Kulttuurityöpaja Preppaamo järjestävät nuorille suunnatun valokuvauskurssin Seinäjoella Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa marraskuussa. Kurssiin sisältyy kurkistus valokuvaamisen perustekniikoihin, bändien kuvaamista keikka- ja treeniolosuhteissa sekä valokuvien editointia. 

Kurssin kouluttaja Eetu Kevarinmäki syö pöydän ääressä ruokaa.

Eetu Kevarinmäki.

Näiden taitojen pariin kurssilaiset kouluttaa Seinäjoella syntynyt, nykyisin Helsingissä asuva ja työskentelevä Eetu Kevarinmäki (s.1993).

”Olen kuvataiteilija, jonka mielenkiinto taiteita kohtaan on lähtenyt alakulttuureista. Skeittaamisen ja bändien valokuvaaminen teininä ja nuorena vei Turun Taideakatemiaan opiskelemaan kuvataiteilijaksi. Keikoilla ja festivaaleilla valokuvaaminen on vienyt nyt myös jo tuotannollisiin töihin ja työskentelenkin nykyään, enemmän taustalla, mm. Nuermofest & Kaupungin äänet festivaalien kanssa. Keikkakuvaamisesta jo vähän eläköityneenä olen silti työskennellyt useiden suomalaisten eri yhtyeiden kanssa pitkään ja vaihtelevasti (mm. Gasellit, MPH, Ruusut, Sara).”

Osallistuaksesi kurssille riittää, että olet 15-25-vuotias henkilö, joka on halukas kehittymään valokuvaajana. Kurssin sisällöt räätälöidään jokaisen osallistujan tason ja tarpeiden mukaan. Aiempaa harrastuneisuutta kuvaamisesta et tarvitse, et myöskään omaa kameraa – voit toki sellaisen mukaan ottaa, mikäli omistat. Tarvittava laitteisto toimitetaan paikalle järjestävän tahon puolesta.

Valokuvauskurssi aloitetaan yhteisellä koulutuksella maanantaina 1.11. klo 16.30-19.30 Kalevan Navetan Kammiossa. Marraskuun aikana toteutettavien kurssin muiden sisältöjen ajankohdat sovitaan tarkemmin kurssin alkaessa. Muita sisältöjä ovat treenikämppäkuvaussessio, keikkakuvaus sekä kaikille yhteinen editointipäivä.

Koulutuksen aikana syntyneitä valokuvia nostetaan esille Kalevan Navetan Kammioon 18.11. alkaen.

Kurssille mahtuu kahdeksan osallistujaa. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittaudu 24.10. mennessä tai kysy lisätietoja: jarkko.j.salo(at)seinajoki.fi, 0407748562