TAIDELEIRI

3.-6.6.2019 Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Taideleiri on 7–9-vuotiaille seinäjokisille suunnattu päiväleiri, jonka aikana lapset pääsevät kokeilemaan eri taiteenlajeja ja tutustumaan niihin yhdessä tekemisen kautta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävällä leirillä on ohjausta kuvataiteesta, elektronisesta musiikista sekä sirkustoiminnasta. Lisäksi leirillä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa. Leiri huipentuu yhteiseen loppunäyttelyyn to 6.6.

Leirille otetaan max.30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 70€, sis. opetuksen, ruokailut ja ohjatun vapaa-ajan toiminnan.

Lisätietoja:
Lastenkulttuurituottaja
Omar Zouiter
p. 040 774 8563
Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen kaupunki

 

LEIRIN OHJAAJAT:

Kuva: Jasmiina Soidinaho

MAIJU
”Olen Maiju, sirkusohjaaja ja teatteri-ilmaisun ohjaaja(AMK). Työskentelen pääsääntöisesti lasten ja nuorten parissa opettaen teatteri-ilmaisua ja sirkusta. Tykkään jongleerata palloilla ja pyörittää lautasta. Ihailen Aaro Kontiota, joka on viisinkertainen Suomen ja kaksinkertainen maailmanmestari diabolon pyörittämisessä.”

 

 

ANNELI
”Olen keraamikko ja kuvataiteilija. Opetan piirustusta, maalausta sekä paperimassaveistoksia. Kuulun Varikon taiteilijoihin ja olen aktiivisesti mukana näyttelyissä myös ulkomailla.”

 

 

Kuva: Katariina Vestergård

OMAR
”Olen Omar ja työskentelen Louhimolla lastenkulttuurituottajana. Vapaa-ajallani toimin muusikkona, säveltäjänä ja Rio-nimisen karvakuonon isukkina.”

 

 

 

Kuva: Katariina Vestergård

JARKKO
”Olen musiikkiin erikoistunut Lastenkulttuurikeskus Louhimolla työskentelevä taidekasvattaja sekä muusikko. Työssäni olen ohjannut bändejä reilun kymmenen vuoden ajan. Vapaa-ajalla soitan rumpujen lisäksi muutamia muitakin soittimia.”

 

 

 

EIJA
”Olen Eija Saariaho ja toimin kaupungilla nuoriso- ja kulttuuriohjaajana. Taideleirillä ohjaan erilaisia kädentaitoja. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu käsitöiden tekeminen mm. vaatteiden ompelu ja askartelu, leipominen, luonnossa liikkuminen ja bändisoitto.”

 

 

IIRI
”Nimeni on Iiri. Olen opiskellut ja työskennellyt taiteen parissa varmaan ainakin puolet koko elämästäni.
Olen aika poikkitaiteellinen yksilö, minusta taidetta on kaikessa mikä liikkuu, kuuluu, maistuu, tuoksuu, tuntuu ja näkyy. Jokainen saa ja osaa tehdä taidetta omalla tavallaan!”