BÄNDILEIRI

10.–14.6.2019, Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Bändileiri on 10-12-vuotiaille soittamisesta tai laulamisesta kiinnostuneille suunnattu päiväleiri. Leirillä tehdään yhdessä omaa musiikkia sekä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin 14.6.

Leirille otetaan max. 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 90 €, sis. opetuksen, ruokailut ja ohjatun vapaa-ajan toiminnan

Leiri toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen kansalaisopiston kanssa, joka tarjoaa samanaikaisesti bändikurssin 7-9- ja 11-15-vuotiaille. Ilmoittaudu leirille: Kansalaisopiston bändileiri

Lisätietoja:
Lastenkulttuurituottaja
Omar Zouiter
p. 040 774 8563
Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen kaupunki

 

LEIRIN OHJAAJAT:

TANJA
“Olen Tanja ja työskentelen Louhimolla taidekasvattajana. Ohjaan työssäni musiikkia, sirkusta ja teen soveltavaa teatteria. Kesän leirillä toimin bändiohjaajana. Soitan sähköbassoa, ja tykkään soittaa muitakin soittimia yksin ja yhdessä toisten kanssa.”

 

 

JARKKO
”Olen musiikkiin erikoistunut Lastenkulttuurikeskus Louhimolla työskentelevä taidekasvattaja sekä muusikko. Työssäni olen ohjannut bändejä yli kymmenen vuoden ajan ja vapaa-ajallani soitan rumpujen lisäksi muutamia muitakin soittimia.”

 

 

OMAR
”Olen Omar ja työskentelen Louhimolla lastenkulttuurituottajana. Vapaa-ajallani toimin muusikkona, säveltäjänä ja Rio-nimisen karvakuonon isukkina. ”


NIKO
”Olen Niko ja työskentelen ala-asteella ohjaajana ja yhteisömuusikkona. Vapaa-ajallani tykkään soittaa koskettimia, tehdä biisejä ja käyskennellä luonnossa.”

 

 

NIKO
”Olen tamperelainen muusikko sekä musiikkituotannon opiskelija. Pääinstrumenttini on sähkökitara mutta soitan sen lisäksi myös rumpuja, bassoa sekä koskettimia.”