TAIDELEIRI

4.-7.6.2018, Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Taideleiri on 7–9-vuotiaille seinäjokisille suunnattu päiväleiri, jonka aikana lapset pääsevät kokeilemaan eri taiteenlajeja ja tutustumaan niihin yhdessä tekemisen kautta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävällä leirillä on ohjausta kuvataiteesta, elektronisesta musiikista sekä sirkustoiminnasta. Lisäksi leirillä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa. Leiri huipentuu yhteiseen loppunäyttelyyn to 7.6.

Leirille otetaan max.30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hinta 70€, sis. opetuksen, ruokailut ja ohjatun vapaa-ajan toiminnan.

Ilmoittaudu leirille täältä 17.4.–17.5.

Lisätietoja: lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen p. 044 4181 273
Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen kansalaisopisto

Leirin ohjaajat:


Tanja
“Olen Tanja ja työskentelen Louhimolla lastenkulttuurituottajana sekä sirkusohjaajana. Opetan kesän leireillä sirkusta, eli toimimista erilaisten sirkusvälineitten kanssa. Oma suosikkivälineeni on hulavanne, ja harrastan vannetanssia myös vapaa-aikanani. Minulla on kaksi kissaa.”

 

 

Anneli
“Olen keraamikko ja kuvataiteilija. Opetan piirustusta, maalausta sekä paperimassaveistoksia. Kuulun Varikon taiteilijoihin ja olen aktiivisesti mukana näyttelyissä myös ulkomailla.”

 

 

 

Samuli
”Moi! Työskentelen Lastenkulttuurikeskus Louhimolla taidekasvattajana ja toimin muusikkona. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani on elektroninen musiikki. Leirillä tutustutan lapsia oman musiikin tekoon ja sen äänittämiseen. Mitään ei tarvitse osata etukäteen!”

 

 

Jarkko
Jarkko on musiikkiin erikoistunut Lastenkulttuurikeskus Louhimolla työskentelevä taidekasvattaja sekä muusikko. Työssään Jarkko on ohjannut bändejä yli kymmenen vuoden ajan ja vapaa-ajallaan soittaa rumpujen lisäksi monia muitakin soittimia.

 

 

Eija
“Olen Eija Saariaho ja toimin kaupungilla nuoriso- ja kulttuuriohjaajana. Taideleirillä ohjaan erilaisia kädentaitoja. Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu käsitöiden tekeminen mm. vaatteiden ompelu ja askartelu, leipominen, luonnossa liikkuminen ja bändisoitto.”

 

 

Iiri
“Nimeni on Iiri. Olen opiskellut ja työskennellyt taiteen parissa varmaan ainakin puolet koko elämästäni.
Olen aika poikkitaiteellinen yksilö, minusta taidetta on kaikessa mikä liikkuu, kuuluu, maistuu, tuoksuu, tuntuu ja näkyy. Jokainen saa ja osaa tehdä taidetta omalla tavallaan!”