SPELILEIRI JA JATKOSPELIT

Spelileiri 
ma 30.7.– to 2.8.2018
Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri.
Tule musisoimaan yhtyeissä ja koko leirin orkesterissa, sekä tutustumaan sirkusvälineisiin yhdessä ryhmän kanssa! Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 2.8.

Ilmoittaudu Spelileirille täältä 17.4.–17.5.

Leirin hinta 70€, sis. opetus ja ruokailut
Leirille otetaan max. 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja: lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen p. 044 4181 273
Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen Kansalaisopisto

 

LEIRIEN OHJAAJAT:


Maija
Maija on kansanmuusikko, joka soittaa kaikenkokoisia kanteleita ja laulaa. Maija toimii kanteleensoitonopettajana monilla kursseilla ja leireillä, minkä lisäksi hän keikkailee aktiivisesti pitkin Suomea ja ulkomaita eri kokoonpanojen, kuten ENKELin ja Kardemimmien kanssa.

Leija
“Olen alavutelainen kansanmuusikko ja soittimiani ovat kaksirivinen haitari, kosketinsoittimet, mandoliini ja laulu. Minut voi nähdä esiintymässä soolona, tanskalais-ruotsalais-suomalaisen Floating Sofa Quartetin tai pelimannityttöbändi ENKELin kanssa. Soitan myös Hakassa, Epic Box People -haitariduossa sekä Alavuden kaksirivisissä.”

 

Miia
Miia on kansanmuusikko ja soitonopettaja, jonka pääsoittimia ovat viulu ja vähäriviset haitarit. Miian voi nähdä keikoilla ENKELin, Hakan,

 

 

Arttu
Arttu Mäkelä on muusikko ja soitonopettaja muusiikkityyleinään niin kansanmusiikki kuin pop ja jazz. Artun pääsoitin on kitara ja hän soittaa sitä mm. nykykansanmusiikkiyhtyeessä 5/5.

 

 

Timo
“Asustelen perheen kanssa Kauhajoella ja toimin kitaransoitonopettajana eri opistoissa etelä-pohjanmaan seutuvilla. Lisäksi soitan monen moisissa kokoonpanossa mm. jazzia, poppia, rockia, lattaria ja suomalaista tanssimusaa. Etelä-pohjalaista kansanmusiikkia soitan NAM-triossa ja folkkia Kikka-Silja Ystävineen triossa, jossa näpyttelen kitaran sijasta ukulelea ja banjoa.”

Tanja
”Olen Tanja ja työskentelen Louhimolla lastenkulttuurituottajana sekä sirkusohjaajana. Opetan kesän leireillä sirkusta, eli toimimista erilaisten sirkusvälineitten kanssa. Oma suosikkivälineeni on hulavanne, ja harrastan vannetanssia myös vapaa-aikanani. Minulla on kaksi kissaa.”

 

 

EDELLISTEN VUOSIEN LEIRIT

Louhimon Spelileiri järjestetään jälleen elokuun alussa, tällä kertaa nelipäiväisenä ma 31.7. – to 3.8.2017 Törnävän sairaala-alueella Seinäjoella. Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 3.8.

Leiripäivät toteutuvat alustavasti klo 9-15 välillä, paitsi torstaina, jolloin juhlimme päätöskonsertilla noin klo 17 asti. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Leirin hinta 70 e.

 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 12.4.–1.6. Ilmoittaudu osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1299117&SID=e04007c8-2cb9-4f8d-8918-f0f5137109da&dy=128045069 

Lisätietoja: Lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen, p. 044 4181273