SPELILEIRI

ma 29.7.– to 1.8.2019
Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri.
Tule musisoimaan yhtyeissä ja koko leirin orkesterissa, sekä tutustumaan sirkusvälineisiin yhdessä ryhmän kanssa! Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 1.8.

Leirille otetaan max. 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin hinta 70€, sis. opetuksen, ruokailut ja ohjatun vapaa-ajan toiminnan.

Lisätietoja:
Lastenkulttuurituottaja
Omar Zouiter
p. 040 774 8563
Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen kaupunki

 

LEIRIEN OHJAAJAT:


MAIJA
Maija on kansanmuusikko, joka soittaa kaikenkokoisia kanteleita ja laulaa. Maija toimii kanteleensoitonopettajana monilla kursseilla ja leireillä, minkä lisäksi hän keikkailee aktiivisesti pitkin Suomea ja ulkomaita eri kokoonpanojen, kuten ENKELin ja Kardemimmien kanssa

MIIA
Miia on kansanmuusikko ja soitonopettaja, jonka pääsoittimia ovat viulu ja vähäriviset haitarit. Miian voi nähdä keikoilla ENKELin, Hakan, 5/5:n ja silloin tällöin myös Alavuden 2-rivisten kanssa.

 

 

ARTTU
Arttu Mäkelä on muusikko ja soitonopettaja muusiikkityyleinään niin kansanmusiikki kuin pop ja jazz. Artun pääsoitin on kitara ja hän soittaa sitä mm. nykykansanmusiikkiyhtyeessä 5/5.

 

 

TIMO
”Asustelen perheen kanssa Kauhajoella ja toimin kitaransoitonopettajana eri opistoissa etelä-pohjanmaan seutuvilla. Lisäksi soitan monen moisissa kokoonpanossa mm. jazzia, poppia, rockia, lattaria ja suomalaista tanssimusaa. Etelä-pohjalaista kansanmusiikkia soitan NAM-triossa ja folkkia Kikka-Silja Ystävineen triossa, jossa näpyttelen kitaran sijasta ukulelea ja banjoa.”

TANJA
“Olen Tanja ja työskentelen Louhimolla taidekasvattajana. Yhdistelen työssäni soveltavaa sirkusta, teatteria ja musiikkia. Kesän leireillä opetan sirkusta, eli toimimista erilaisten sirkusvälineitten kanssa. Oma suosikkivälineeni on hulavanne, ja harrastan vannetanssia myös vapaa-aikanani.”

 

 

EDELLISTEN VUOSIEN LEIRIT

Louhimon Spelileiri järjestetään jälleen elokuun alussa, tällä kertaa nelipäiväisenä ma 31.7. – to 3.8.2017 Törnävän sairaala-alueella Seinäjoella. Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 3.8.

Leiripäivät toteutuvat alustavasti klo 9-15 välillä, paitsi torstaina, jolloin juhlimme päätöskonsertilla noin klo 17 asti. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin. Leirin hinta 70 e.

 

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu 12.4.–1.6. Ilmoittaudu osoitteessa:
https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1299117&SID=e04007c8-2cb9-4f8d-8918-f0f5137109da&dy=128045069 

Lisätietoja: Lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen, p. 044 4181273