LOUHIMO ON MUKANA TÖRNÄVÄN KULTTUURIKUUSSA

Louhimo on tänä kesänä mukana toteuttamassa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille osana Törnävän Kulttuurikuuta. Törnävän kulttuurikuu on Törnävän vanhan sairaalan alueella järjestettävä tapahtumakuukausi. 10.7.–7.8. sairaalan alueella on monenlaista kulttuuritarjontaa, mm. esityksiä, työpajoja, konsertteja sekä työpajatoimintaa. Louhimo järjestää Törnävän kulttuurikuun aikana alueella kaksi sirkustyöpajaa sekä Spelileirin konsertin.

11.–12.7. Kaksipäiväinen kesäsirkustyöpaja 10–13-vuotiaille lapsille

Kaksipäiväinen kesäsirkustyöpaja on 10–13 -vuotiaille lapsille suunnattu työpajakokonaisuus. Se järjestetään maanantaina 11.7. klo 13–16 ja tiistaina 12.7. klo 13–17  Törnävän sairaala-alueen nurmikolla Seurala-rakennuksen läheisyydessä ja sateen sattuessa Seurala-rakennuksen salissa. Kesäsirkustyöpajassa tutustutaan kahden päivän aikana sirkustoimintaan helppojen pelien, leikkien sekä sirkusvälineitten ja välineiden askartelemisen kautta. Työpaja on kaikille avoin ja mukaan tarvitaan liikkumiseen sopivat vaatteet, vesipullo sekä avoin mieli. Toisen päivän päättää osallistujien kiinnostuksen kohteiden pohjalta valmistettu pieni, kaikille avoin miniesitys sekä sirkusjamit.

Kesäsirkustyöpajan hinta on 10€ per osallistuja ja mukaan mahtuu 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisia otetaan vastaan lomakkeen kautta, joka avautuu näillä sivuilla toukokuun alussa.

28.7. klo 16–19 Avoin sirkustyöpaja koko perheelle

Avoimeen sirkustyöpajaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen. Työpajatoiminnan tarkoituksena on tarjota perheille yhteistä tekemistä ja erilaisten sirkusvälineiden kokeilua rennolla otteella. Työpajassa voi päästä kokeilemaan esimerkiksi erilaisia jongleerausvälineitä, hulavanteita sekä muita erikoisvälineitä. Toiminta toteutetaan sairaala-alueen nurmikolla Seurala-rakennuksen läheisyydessä ja sateen sattuessa Seuralassa sisätiloissa.

Työpaja on käynnissä klo 16–19 jatkuvan toiminnan periaatteella, ja ohjausta välineiden käyttöön annetaan osallistujamäärän sekä kysynnän mukaan. Välineitä on käytettävissä noin kolmellekymmenelle henkilölle samanaikaisesti. Työpajaan voi tulla hetkeksi itse tekemään, ja jäädä sen jälkeen vaikkapa eväsretkelle katselemaan toisten temppuilua. Työpajatoiminta on maksutonta.

Louhimo toteuttaa lisäksi Spelileirin päätöskonsertin 5.8. osana Törnävän kulttuurikuun ohjelmaa sairaala-alueen puistossa. Konsertin tarkemmasta sijainnista ja aikataulusta on tulossa tietoa myöhemmin Spelileirin nettisivulle osoitteeseen www.louhimo.com/spelileiri.

Lisätietoja Louhimon toiminnasta Kulttuurikuussa:
Lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen,
tanja.huuskonen@seinajoki.fi
044 4181273.

Lisätietoa Törnävän Kulttuurikuusta: http://www.seinajoki.fi/ajankohtaista/tiedotteet/2016/03/u8zDbYJqH.html.stx