RYTMIS JR RYTMIKORJAAMOLLA 17.4.

RYTMISjunior banneri-page-001
Sunnuntaina 17. huhtikuuta, Rytmikorjaamon valtaa jälleen huippusuosittu, lystikäs, luova ja leikkisä lastentapahtuma, Rytmis junior!

Luvassa on jälleen hauskoja toimintapajoja, askartelua sekä huippuluokan esiintyjiä. Tapahtuma on maksuton ja suunnattu noin 3-8-vuotiaille. Tapahtuman löydät myös instagramista nimellä rytmisjr. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Louhimon sekä SEAMKin kulttuurituottajaopiskelijoiden kanssa.

OHJELMA
13.00 Ovet aukeaa
13.15 Heikki Mäenpää esiintyy
13.45-15.00 Työpajat pyörii
15.00 Loiskis esiintyy
16.00 Tapahtuma päättyy

TYÖPAJAKUVAUKSET

Heikin laulupaja-vartit
Heikin laulupaja-varteissa osallistujat pääsevät mukaan laulujen etsimiseen ja esittämiseen.

Naamiopaja
Naamiopajassa lapset voivat virittäytyä vapun tunnelmaan luomalla itselleen lystikkään naamion. Haluatko olla zorro vai prinsessa? Avaruusolento vai metsän eläin? Tule ja luo oma vappulookkisi! Paja soveltuu kaikenikäisille, mutta aivan pienimmille vanhemman apu on suotavaa.

Sirkuspaja
Sirkuspaja toivottaa kaikenikäiset tervetulleeksi sirkustemppuilun maailmaan. Tule kokeilemaan koko perheen kanssa, miten pallot pysyvät ilmassa, kuinka keila kieppuu ja huivi hulmuaa! Erilaisten jongleerausvälineiden lisäksi sirkuspajassa on mahdollisuus kokeilla mm. hulavanteiden pyöritystä.

Kitarapaja
Haluaistiko kokeilla kitaransoittoa? Tule kitarapajaan! Pajassa pääset kokeilemaan helppoja sointuja ja näppäilyä.

Mediapaja

Psst! Tarjolla myös: Kasvomaalausta sekä värityspiste!

ESIINTYJÄT

Heikki Mäenpää

Kansainvälisesti palkittu laulaja ja lauluntekijä Heikki Mäenpää Kangasalta käynnistää Rytmis Juniorin laulu- ja leikkituokiollaan. Heikki pitää myös omaa laulupajaa tapahtumassa.

 

 

 

Loiskis
loiskis
Suosittu jyväskyläläinen lastenmusiikkiorkesteri Loiskis huipentaa Rytmis Juniorin avaruusaiheisella Mars matkaan! –konsertillaan.