KUULUTUS: LOUHIMON OMAKERHO-HANKEEN KERHONOHJAAJAT

Syksyllä 2016 Louhimo aloittaa taide- ja kulttuurisisältöisten kerhojen järjestämisen Seinäjoen, Kurikan ja Ilmajoen kouluilla koulupäivän aikana. Kerhot toteutetaan lasten omilla kouluilla tai vaihtoehtoisesti kävelymatkan päässä kouluilta.

Tarvitsemme laajan joukon alueemme osaajia kerhotoiminnan ohjaajiksi. Louhimo koordinoi kerhojen aikataulut ja maksaa palkan sekä kilometrikorvaukset mahdollisista pitkistä siirtymistä. Korvauksen voi halutessaan myös laskuttaa.

Lisäksi otamme mielellämme koordinoitavaksi omien taide- ja kulttuurilaitosten henkilökuntaa kerhotoiminnan toteuttamiseen virkatyönään tai ulkopuolisella rahoituksella.

Kaipaamme ohjaajia, jotka ovat tottuneet työskentelemään lasten ja nuorten kanssa. Yhteen lukuvuoteen on yhdelle kerholle suunniteltu 30 tapaamiskertaa, joten sovittuihin ohjauksiin odotetaan ohjaajalta sitoutumista.

Mikäli tunnistat kulttuurin ja taiteen olevan ydinosaamistasi ja haluat jakaa osaamistasi lapsille kerhomuotoisessa toiminnassa, täytä alla oleva lomake. Louhimon Omakerho-koordinaattori ottaa kaikkiin yhteystietonsa jättäneihin yhteyttä heti elokuuna alussa.

https://www.webropolsurveys.com/S/592F978543F1F2F3.par

Lisätietoja voi tiedustella kesäkuun loppuun asti:

Tuomo Kallio
Projektisihteeri
Louhimo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki
www.Louhimo.com
Tuomo.Kallio(at)seinajoki.fi
040-7748564