LOUHIMON KESÄTYÖPAIKAT HAETTAVISSA

Louhimon kesän 2018 kesätyöpaikat on haettavissa 12.2.–11.3.2018 välisen ajan osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesän 2017 Kesäsoittajia. Kuva: Anna Mäkelä

15–17 -vuotiaille suunnatut kesätyöpaikat:

Ohjaaja Taideleirille ja Bändileirille
2 viikkoa, ajalla 4.–17.6.2018. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon ja Seinäjoen Kansalaisopiston yhdessä järjestämille alakouluikäisten päiväleireille. Taideleiri järjestetään viikolla 23 ja Bändileiri viikolla 24 Pruukin yhtenäiskoululla. Taideleirin sisällöt ovat musiikki, kuvataide, sirkus ja kädentaidot.

Bändileirillä tarjotaan soitonopetusta, yhtyesoittoa sekä tehdään itse kappaleita. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen (Bändileiri) ja taiteenalakohtaisen työskentelyn (Taideleiri) avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Muiden taiteenalojen kuin musiikin osaaminen voidaan katsoa eduksi, muttei ole hakijalle välttämätöntä. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (166129)

Ohjaaja Spelileirille
1 viikko, ajalla 30.7.–5.8.2018. Haetaan soittotaitoisia ohjaajia Louhimon järjestämälle alakouluikäisten päiväleireille. Pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistävä Spelileiri järjestetään viikolla 31 Pruukin yhtenäiskoululla. Ohjaajan työnkuvaan kuuluu soitonohjauksen avustamista sekä vapaa-ajan toimintojen suunnittelua ja ohjausta. Aikaisemmasta ohjauskokemuksesta on hyötyä. Työhön sisältyy ennen leiriä tapahtuva perehdytys. (166129)

18–24 -vuotiaille suunnatut paikat:

Kesäsoittaja
5 viikkoa, ajalla 4.6.–8.7.2018. Haetaan soittotaitoisia nuoria kaupungin Kesäsoittajat-bändiin. Kesäsoittajat harjoittelevat ohjelmistonsa Louhimon ohjauksessa Rytmikorjaamolla. Harjoittelujakson jälkeen yhtye esiintyy ympäri Seinäjokea. Yhtyeen mukana kulkee esiintymiset sopinut sekä äänentoistosta vastaava Kesäsoittajien tuottaja. Kokoonpanoon haetaan sekä soittajia että laulajia. Harjoittelujaksolla työt ovat aikavälillä 8–16 ja esiintymisjaksolla aikavälillä 10–18. (166129)

Kesäsoittajien tuottaja
5 viikkoa, ajalla 4.6.–8.7.2018. Haetaan kaupungin kesäsoittajille tuottajaa. Kesäsoittajien tuottaja aikatauluttaa kaupungin kesäsoittajien keikat, vastaa tiedotuksesta sekä kiertää bändin mukana keikoilla toistaen ääntä. Ajokortti pakollinen. Tuottaja toimii kaupungin kesäsoittajien lähiesimiehenä. Työ soveltuu parhaiten live-miksauksesta kiinnostuneelle tuottajalle tai tuottajaluonteiselle musiikkiteknikolle. Työhön perehdytetään ennen sen alkamista. (166129)

Lisätietoja sekä muut Seinäjoen kaupungin kesätyöpaikat löydät täältä.