LOUHIMO AVAA HARRASTEVÄLINELAINAAMON

Lastenkulttuurikeskus Louhimon uudesta Lainaamosta lapsi tai nuori voi maksutta saada käyttöönsä esimerkiksi sähkökitaran ja vahvistimen, rummut tai sirkusvälinesetin.
Lainaamon idea on tarjota harrasteväline käyttöön ajalle, jolloin 10-20-vuotias lapsi tai nuori voi testata omaa motivaatiotaan harrastuksen parissa tai esimerkiksi kerätä rahaa oman välineen hankintaan.
Louhimo on toteuttanut soitinlainaamista jo muutaman vuoden ajan. Nyt avautuvassa Lainaamossa valikoima on huomattavasti aiempaa monipuolisempi. Uutta ovat esimerkiksi sirkusvälinesetit sekä kotistudiolaitteisto.

Seinäjoen lukiota käyvä, kansalaisopistolla bassoa ja bändisoittoa opiskeleva Ronja Kivi lainasi soittimen Louhimolta jo viisi vuotta sitten.
”Lainauksen avulla pystyin jatkamaan bassonsoittoa aikaisemman basson mentyä rikki. En tiennyt paljoa itse soittimesta, mutta innostuin soitosta. Suosittelen lainausta muillekin. Jos ei ole ihan varma, haluaako soittaa jotain soitinta, voi lainata ja kokeilla pitääkö sen soittamisesta.” Ronja kertoo.
”Musiikki on yhä tärkeä osa elämääni. Olen muutaman kaverin kanssa myös perustanut bändin. Suunnitelmissa on mahdollisesti tehdä omia biisejä tuon oman bändin kanssa ja tehdä keikkoja, kunhan saadaan aloitettua biisien pohdinta.”

Lainaamon valikoimaan voi tutustua TÄÄLLÄ.