HARRASTUSTOIMINTA, TYÖPAJAT

Lastenkulttuurikeskus Louhimo

Louhimon valinnaiset ja syventävät työpajat.

Lisätietoja:
tuomo.kallio(at)seinajoki.fi, p. 040 774 8564

Omakerho-hankkeen kerhotoiminta

Lisätietoja:
Ilkka Kivimäki, kerhokoordinaattori / Omakerho-hanke
ilkka.kivimaki(at)seinajoki.fi, p. 044 418 1666

Musiikkiin erikoistunut lastenkulttuurikeskus Louhimo on osa Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluita. Louhimon keskeisiä toimintatapoja ovat musiikintekotyöpajat, innoittava bänditoiminta, taiteenharrastajien kohtauttaminen ja innostaminen, sirkustyöpajat, monitaiteiset projektit, erityisryhmien parissa työskentely, esiintymistilaisuudet nuorille, musiikkisisältöisten menetelmäoppaiden julkaisutoiminta sekä laaja opetusmateriaalipankki kotisivuilla.

Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto

Soitinseikkailu-työpajoissa tutustutaan koko musiikkimaan soitinkirjoon joko kouluilla tai vierailulla musiikkiopistolla. Musiikkiopiston konsertit, avoimien ovien päivät, ” kaveritunnit”, opetustarjonta (mm. soitinvalmennus, instrumentti-, bändi-, kuoro-opetus). Tarjontaa myös esikoululaisille.

Yhteystiedot:
rehtori Jarmo Anttila, jarmo.anttila(at)epmo.fi p. 0500 837 772

Kulttuurihurautus – työpajat ja esitykset

Kulttuurihurautus-esitteeseen on koottu ammattitaiteilijoiden ja kulttuurialan osaajien kehittämiä työpajoja ja esityksiä, joita kutsutaan kulttuurihurautuksiksi. Kulttuurihurautus-esite on ladattavissa alla olevasta linkistä. Toiminta ei sisälly Kulttuurimatkan perustoimintaan vaan se on lisätarjontaa, jota koulut voivat tilata omilla määrärahoillaan.

Kulttuurihurautustarjotin (pdf, 1.65 Mt)