KIRJASTON MUSAKERHOT KÄYNTIIN HELMIKUUSSA

Louhimo järjestää Seinäjoen kirjastolla kolmiosaisen kerhokokonaisuuden iPadin GarageBand-sovelluksesta kiinnostuneille. Sovellus on tullut tutuksi syksyn aikana Seinäjoen neljäsluokkalaisille, ja nyt innokkaimpien on mahdollista päästä jatkamaan musiikintekoa kolmen kerhokerran verran. Kerho on avoin myös muille 10-13-vuotiaille musiikin tekemisestä kiinnostuneille. 

Ennakkoilmoittautumiset 29.1. mennessä  sähköpostitse: jarkko.j.salo(at)seinajoki.fi tai kirjaston musiikkiosaston infopisteeseen. Kerho on maksuton. 

Louhimo tuo tarvittavan laitteiston paikan päälle. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta musiikin tekemisestä tai sovelluksen käytöstä. Kokonaisuus sisältää kolme kerhokertaa. Kerho pidetään maanantaisin klo 15-15.45. Kerhopäivät:  5.2., 12.2., 19.2. Paikka: Aallon kirjasto, Aallon ATK-luokka. 

Myös avoimet bändiohjaukset jatkuvat Aallon kirjastolla.

Ohjaukset on suunnattu bändisoitosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille. Osallistuminen ei vaadi aiempaa soittokokemusta eikä ennakkoilmoittautumista. Ohjaukset ovat maksuttomia.

Avoimet bändiohjauksia tarjotaan kahden viikon välein tiistaisin klo 15-15.45. Ohjauspäivät: 6.2., 20.2., 6.3., 20.3., 3.4., 17.4. Paikkana toimii Aallon kirjaston soittohuone Pommari.