KESÄN 2020 LEIRIT KALEVAN NAVETASSA

Kalevan Navetan toimijat ovat avanneet ilmoittautumisen kesäleireille! Päivitetyt kokoontumisrajoitukset sekä päätökset julkisten kulttuuritilojen avaamisesta mahdollistavat kesätoiminnan järjestämisen. Leirien ryhmäkoot pidetään pieninä ja leireillä kiinnitetään erityistä huomiota hygieniaan sekä turvaväleihin.

Salaisuuksia Muu-Maun kesäleirillä
Ma-pe 1.-5.6.2020 klo 9-13
Lastenkulttuurikeskus Louhimo järjestää yhdessä Seinäjoen taidehallin sekä Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin kanssa monitaiteisen päiväleirin 1.-3.-luokkalaisille Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Leiriläiset osallistuvat kuvataiteen, elektronisen musiikin, sirkustoiminnan sekä käsityön työpajoihin. Leirin teemana on salaisuus. Leirisisältöihin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta taiteenlajeista tai toiminnasta. Leirille mahtuu maksimissaan 30 osallistujaa.
Hinta 45 €, sis. ohjauksen ja materiaalit.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Salaisuuksia Muu-Maun kesäleirillä , www.taitoep.net
Käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, Anne Honkala
anne.honkala@taitoep.fi, puh. 040-5512072
**Leiri on tällä hetkellä täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle!**

Elämää Friskinkosken kupeessa -arkkitehtuurileiri
Ma-pe 8.-12.6. klo 8.30-11.30
Seinäjoen kulttuuripalvelut ja arkkitehti SAFA Mia Kellberg-Hakala järjestävät arkkitehtuuri-päiväleirin 1.-6.-luokkalaisille. Leirillä lapset pääsevät suunnittelemaan ja rakentamaan, tutustumaan kuvataiteen eri tekniikoihin sekä tutustumaan rakennettuun ympäristöön. Millaista elämää, toimintoja ja rakennuksia syntyy saarelle ja Friskinkosken rannalle?
Hinta 20 €, sis. ohjauksen, materiaalit ja vakuutuksen.

Lisätiedot: Aila Taivalmäki 050 361 0402
Täytä sähköinen ilmoittautumislomake
**Leiri on tällä hetkellä täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle!**

Lilliputtien käsityöseikkailuleiri
Ma-pe 8.-12.6. klo 9-13.15
Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin käsityön päiväleiri 1.-3.-luokkalaisille. Leirin Lilliputit ovat käsitöistä innostuneita pieniä olentoja, jotka johdattavat pohtimaan kiperiä tehtäviä, etsimään ja löytämään ratkaisuja käsillä tekemällä. Tästä leiristä on tylsyys kaukana! Hinta 89 €, sis. ohjauksen ja materiaalit.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Lilliputtien käsityöseikkailuleiri , www.taitoep.net

Kesä kässä -leiri
Ma-to 15.-18.6. klo 9-14.15
Ei kesää ilman käsitöitä! Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin Kesä Kässä -leirillä tehdään mm. neulekoneella käärmetyyny, punotaan istuinalunen, ommellaan korkkikankaasta kynäboxi sekä makrameamppeli ja siihen suloinen ruukku.
Hinta 118 €, sis. ohjauksen ja materiaalit.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Kesä kässä -leiri , www.taitoep.net

Keppari DIY -leiri
Ma-to 15.-18.6. klo 9-14.15
Käsityö- ja muotoilukoulu Näpin leirillä tehdään oma keppari ja sille sekä ratsastajalle erilaisia tarvikkeita. Ja tietenkin laukataan ja ravataan.
Hinta 118 €, sis. ohjauksen ja materiaalit.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Keppari DIY , www.taitoep.net

Kuva: ISLE Art Industries