ILMOITTAUTUMINEN LOUHIMON KESÄLEIREILLE ON ALKANUT

Lastenkulttuurikeskus Louhimo järjestää kesällä jälleen kaksi musiikkileiriä lapsille. Perinteikäs Musakesä-bändileiri pidetään 5.-9.6.2017 Peräseinäjoella ja kansanmusiikkipainotteinen Spelileiri elokuussa Törnävän vanhalla sairaala-alueella.

Musakesä-leirin aikana 7–12 -vuotiaat lapset pääsevät kokeilemaan uusia soittimia ja vahvistamaan olemassa olevia soittotaitojaan. Opetus toteutetaan osallistujien lähtökohdista käsin, eikä aikaisempi soittokokemus ole välttämätöntä. Tavoitteena on innostaa lapsia omaehtoiseen luovaan ilmaisuun ja rohkaista heitä musisointiin niin bändeissä kuin yksilötunneillakin. Leirillä toteutetaan lisäksi mukavaa vapaa-ajan toimintaa ja tutustutaan sirkusvälineisiin.

Tämän vuoden uusina sisältöinä leirillä pääsee tutustumaan sanoittamiseen, musiikin tekoon ipadeilla, laulamiseen sekä ukulelen soittamiseen ryhmissä. Leiri huipentuu perinteiseen perheenjäsenille ja muulle yleisölle järjestettyyn leiriläisten omaan Iltasoitto-konserttiin.  Musakesä-leirin järjestää Seinäjoen kulttuuri- ja nuorisopalvelut yhdessä Seinäjoen 4H-yhdistyksen kanssa.

Louhimon Spelileiri järjestetään kolmatta kertaa elokuussa 31.7.–3.8.2017. Spelileiri on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri. Leirillä osallistujat pääsevät tekemään omia lauluja, soittamaan yhtyeissä ja tutustumaan sirkusvälineisiin yhdessä ryhmän kanssa. Kaikentasoiset musiikinharrastajat ovat tervetulleita ja osallistua voi myös omalla soittimella. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 3.8.

Ilmoittautuminen leireille käynnissä osoitteissa:

www.louhimo.com/musakesa

www.louhimo.com/spelileiri

 

Lisätiedot:

Tanja Huuskonen

Lastenkulttuurituottaja

Lastenkulttuurikeskus Louhimo

tanja.huuskonen@seinajoki.fi

044-4181273