ILMOITTAUDU PIKKUPROVINSSIN BÄNDIKATSELMUKSEEN 1.4. MENNESSÄ

Toukokuinen lastenkulttuurifestivaali Pikkuprovinssi lähenee jälleen kevään merkkien myötä siihen pisteeseen, jossa ilmoittautuminen alakoululaisten bändikatselmukseen avataan!

Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan alakoulut voivat ilmoittaa bändejä/ esiintyjäryhmiä seuraavin tiedoin:

1. Koulun nimi
2. Bändin/ esiintyjäryhmän nimi
3. Ohjaajan nimi
4. Esitettävät kappaleet

Ilmoittautumiset 1.4. mennessä osoitteeseen jarkko.j.salo(at)seinajoki.fi

Tietoja voi muuttaa tai tarkentaa myöhemmin. Tärkeintä on laittaa alustava ilmoittautuminen pikaisesti matkaan. Esiintymisaikaa varataan 10 min/ bändi.

Kuva: Katariina Vestergård

Pikkuprovinssi on lasten oma festivaali, joka järjestetään vuosittain Seinäjoen Törnävänsaaressa. Kaikille avoin ja maksuton tapahtuma kutsuu lapset ja perheet nauttimaan monipuolisesta taide- ja kulttuuriohjelmasta ja rennosta yhdessäolosta viihtyisään ympäristöön. Kaksipäiväisen festivaalin ohjelmassa on mm. bändikatselmus, luovia työpajoja sekä erilaisia esityksiä.

To 14.5.2020 klo 17 Bändikatselmus

Pikkuprovinssin perinteikäs bändikatselmus tarjoaa Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan alakouluikäisille soittajille mahdollisuuden esiintyä Törnävän paviljongissa tähtimuusikoiden tapaan. Bändikohtainen soittoaika on noin 10 minuuttia. Ilmoita bändisi mukaan katselmukseen sähköpostitse osoitteeseen jarkko.j.salo(at)seinajoki.fi.

La 16.5.2020 klo 12-16 Festaripäivä

Neljättä kertaa järjestettävän koko perheen festaripäivän ohjelmassa on mm. musiikki- ja teatteriesityksiä, taide- ja kulttuuritoimintaan innostavia työpajoja sekä rentoa yhdessäoloa Törnävänsaaren viihtyisässä ympäristössä.

Seuraa meitä:
www.pikkuprovinssi.fi
@pikkuprovinssi