BÄNDILEIRI

11.–15.6.2018, Pruukin yhtenäiskoulu, Seinäjoki

Bändileiri on 10-12-vuotiaille soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille seinäjokisille suunnattu päiväleiri. Leirillä tehdään yhdessä omaa musiikkia sekä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa.

Hinta 90 €, sis. opetuksen, ruokailut ja ohjatun vapaa-ajan toiminnan

Ilmoittaudu leirille täältä 17.4.–17.5. 

Lisätietoja leireistä: lastenkulttuurituottaja Tanja Huuskonen p. 044 4181 273

Järj. Lastenkulttuurikeskus Louhimo & Seinäjoen kansalaisopisto

LEIRIN OHJAAJAT:

MIKA PELTONIEMI
Mika soittaa sujuvasti kaikkia bändisoittimia, mutta omilla keikoillaan pääasiassa kitaraa. Ehdoton vahvuus on komea lauluääni, jolla on käyty myös telkkarissa. Mika opettaa lapsille ja nuorille kitaransoittoa ja bändisoittoa. Mika tykkää Robinin musiikista ja saippuakuplista.

 

 

JUSSI LAHTINEN
Jussi on rumpalipoika ja ollut sitä lapsesta lähtien. Jussi soittaa ainakin 100:ssa bändissä ja yhdessä jopa trumpettia. Mukavinta bändihommissa on yhdessä tekeminen ja kavereiden kanssa oleminen. Jussi osaa soittaa kaikkia bändisoittimia, ja kannustaa myös tanssimiseen. Hänen lempimusiikkiaan on PUNK.

 

 

TIMO LUOSTARI
Timo on aikaisemmin ollut merirosvo, sen näet hänen tatuoinneistaan. Timo kuitenkin kunnostautui ja alkoi soittaa kitaraa – ja tosi hyvin soittaakin. Timo on käynyt parhaimman kitarakoulun. Nimittäin pappansa on opettanut Timolle kaiken musiikista ja nyt Timo jakaa oppinsa oppilailleen. Timo osaa soittaa kaikkia bändisoittimia. Timon suosikkikappale on Mantsurian kukkuloilla, kitaraversiona.

 

RIIKKA PEKKALA
“Opetan laulua ja kosketinsoittimia. Teen musiikkia ja tykkään vapaa-ajalla käydä keikoilla kuuntelemassa erilaisten bändien omatekemää musiikkia.”

 

 

HENRI PELTOLA
Henrin pääasiallinen toiminta on soittaa rumpuja kotistudiossaan yhdessä Jimi-poikansa kanssa. Jimistä tulee maailman paras rumpali. Henri kiertää keikoilla ympäri Suomea ja usein myös merellä asti. Henri osaa soittaa kaikkia bändisoittimia, koska harjoitteli ahkerasti nuorena, eikä kuluttanut aikaansa hölmöilyyn. Henri tykkää kaikesta nopeasta, myös musiikissa.