LOUHIMON SOITINLAINAUS LAAJENEE

Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan 10-25 -vuotiaat soittajat voivat hakea Louhimolta lainasoitinta syyskuusta ensi vuoden toukokuulle asti kestävälle laina-ajalle.

Kitaristeille on tarjolla lainattavaksi G&L Asat Classic ja Fender Stratocaster Jeff Beck –sähkökitarat sekä akustinen, teräskielinen Landola SD-9. Basisteille lainataan Fender American Standard Jazz Bass ja kosketinsoittajille Roland Juno-Di-syntetisaattori.  Nyt ensimmäistä kertaa myös aloittelevia rumpaleita huomioidaan New Sound Deluxe Drum -rumpusetillä. Kitara- ja bassolainojen tueksi on mahdollista saada myös pieni kotiharjoitteluun soveltuva vahvistin.

guitar-861929__340

Soitinlainan idea on tarjota nuorille instrumentti käyttöön ajalle, jolloin voi esimerkiksi kerätä rahaa oman soittimen hankintaan. Lainattavat soittimet ovat hyvin monipuolisia soveltuen monenlaisten musiikkityylien soittamiseen.

Täytä soitinlainahakemus-2016-2017-2 ja lähetä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen jarkko.j.salo(at)seinajoki.fi tai tulosta hakemus ja postita osoitteeseen Louhimo, Vaasantie 11, 60100 Seinäjoki.