MELU

Ilmoittaudu MELU-rekisteriin tästä linkistä

MELU tuo musiikkia tekevät yhteen

Louhimo, Selmu, Rytmi-instituutti kokoavat yhteistyössä artisti- ja bändirekisterin, jonka kautta alueen nuoret musiikintekijät pääsevät tutustumaan toisiinsa sekä löytämään tiensä esiintymään esimerkiksi Rytmikorjaamon lavalle. Louhimon bändirekisterin kautta on aiempina vuosina voinut saada apua esimerkiksi harjoitustilojen, studiotyön, esituotannon, keikkojen sekä koulutusten muodossa. Nyt Selmun ja Rytmi-instituutin kanssa tehtävän yhteistyön myötä myös eri taiteenalojen välinen yhteistyö sekä yhteensulautuminen helpottuvat entisestään. MELU-rekisterissä mahdollistuu yhteistyö esimerkiksi ääniteknikoiden, valokuvaajien, kuvataiteilijoiden ja media-alan osaajien kanssa.

Rekisteröinti ei velvoita bändejä tai artisteja mihinkään. Sen sijaan he voivat valita itselleen sopivat osat kollektiivin palveluista. Aktiivisille bändeille ja artisteille taataan vähintään yksi vuosittainen esiintymismahdollisuus Rytmikorjaamolla, mahdollisuus lainata laitteistoja pieniin esiintymisiin sekä tarjotaan apua treenitilojen löytämisessä. Tämän lisäksi rekisterin jäsenet saavat itselleen tiedon alueen musiikkiaiheisista koulutuksista ja projekteista.

Tarkoitus on kerätä yhteen kaikki Seinäjoen, Ilmajoen ja Kurikan musiikkia tekevät ja sitä esittävät ihmiset sekä bändit. Bändien jäsenten keski-ikä tulee olla korkeintaan 25 vuotta. Artistien tyylisuunnalla ei ole väliä ja kaikki mahtuvat mukaan oli sitten kyseessä metalliyhtye, rap-artisti tai elektronisen musiikin tekijä.

MELU= Me luomme uutta

 

 

 

 

 

BLACKLINE
Heavy/Metal
band.blackline(at)gmail.com

 

 

 

 

HUUTIS
HipHop/Pop
spotify
veetihuutoniemi(at)hotmail.com

 

 

 

 

METALLILEKA
Suomenkielinen melodinen metalli
kotisivu
jpaalto(at)gmail.com

 

 

 

 

PLANET CASE
Universal Rock
kotisivu
planetcaseofficial(at)gmail.com

 

 

 

 

RAW THOUGHTS
Rock
kotisivu
band.rawthoughts(at)gmail.com

 

 

 

 

THE ROAD 97 
Alternative rock
Facebook
konsta.silander(at)hotmail.com

 

 

 

 

SPECULUM
Death Metal
kotisivu
band.speculum(at)gmail.com