ILMOITTAUTUMINEN KESÄN LEIREILLE AUKI

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ LEIREILLE 17.5.! 

Louhimo ja Kansalaisopisto järjestävät yhdessä ensi kesänä Seinäjoella Pruukin yhtenäiskoululla kolme alakouluisten leiriä sekä yhden kurssin yläkouluikäisille.

Spelileiri (30.7.-2.8.) on pohjoismaista kansanmusiikkia ja sirkustoimintaa yhdistelevä alakouluikäisten päiväleiri.
Tule musisoimaan yhtyeissä ja koko leirin orkesterissa, sekä tutustumaan sirkusvälineisiin yhdessä ryhmän kanssa! Aikaisempaa soittokokemusta ei tarvita. Leiri huipentuu yhteiseen konserttiin to 2.8.
Lisätietoja sekä ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.

JatkoSpelit (1.-2.8.) on yläkouluikäisille kansanmusiikin harrastajille suunnattu kahden päivän pohjoismaisen kansanmusiikin intensiivikurssi. Mukaan voit tulla oman soittimesi kanssa, kun sinulla on jo hieman soittokokemusta, olet kiinnostunut ryhmässä soittamisesta ja omien soittotaitojen syventämisestä.
Kurssi toteutuu samaan aikaan Spelileirin kanssa ja huipentuu esiintymiseen Spelileirin yhteisessä konsertissa to 2.8.
Lisätietoja sekä ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.

Taideleiri (4.-7.6.) on 7–9-vuotiaille seinäjokisille suunnattu päiväleiri, jonka aikana lapset pääsevät kokeilemaan eri taiteenlajeja ja tutustumaan niihin yhdessä tekemisen kautta. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävällä leirillä on ohjausta kuvataiteesta, elektronisesta musiikista sekä sirkustoiminnasta. Lisäksi leirillä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa.
Lisätietoja sekä ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.

Bändileiri (11.-15.6.) on 10-12-vuotiaille soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneille seinäjokisille suunnattu päiväleiri. Leirillä tehdään yhdessä omaa musiikkia sekä toteutetaan mukavaa vapaa-ajan toimintaa.
Lisätietoja sekä ilmoittautuminen TÄÄLTÄ.